Support Center

ICT Diensten | Managed Hosting | Domeinregistratie | SSL Certificaten | Online Schijf | Breedband - Telefoon - Televisie | Partners & Resellers
>> Direct naar Tarieven en Bestellen
SSL CERTIFICATEN
Beveilig je website, bescherm je klanten

 v.a. € 30,- per jaar

Een SSL certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden misbruikt.

Google en Firefox hebben aangegeven dat zij bezoekers van websites gaan melden wanneer deze niet zijn beveiligd met een SSL certificaat. Een melding over een niet beveiligde website geeft uw bezoeker uiteraard geen gerust gevoel en verwachting is dat veel bezoekers dan ook zullen afhaken al voordat ze uw website gezien hebben.

Ook zal aan beveiligde websites een hogere positie in de zoekmachines van Google gegeven worden. Niet beveiligde websites komen dus steeds lager in de ranking en zullen op ten duur minder goed gevonden worden. Dit kan u bezoekers en potentiële klanten kosten!

Maar buiten dat is het vandaag de dag gezien de nieuwe en strenge wetten betreffende privacy (AVG) en het risico's op boetes uiteraard essentieel dat uw website en de uitwisseling van gegevens en privacy van uw bezoekers en klanten goed beveiligd zijn en niet kunnen worden misbruikt. Elke niet beveiligde website is zelfs een potentieel datalek. En de investering die u moet doen om dat te voorkomen is zeer gering.

SSL SERVICE
Van aanvraag tot installatie

Om onze hostingklanten te ondersteunen bij het beveiligen van hun website hebben wij een SSL Service opgezet waarbij wij het gehele proces, van aanvraag, validatie en installatie voor onze rekening nemen. Wij verzorgen het genereren van de CSR code, de aanvraag bij de uitgevende instantie, en na validatie het installeren van de certificaten op je server of domein. Makkelijker kan niet!

U heeft al een SSL certificaat v.a. € 30,- per jaar,
en bij ons is dat inclusief aanvraag, validatie en installatie!

 

TARIEVEN EN BESTELLEN
Snel en eenvoudig

Kies een certificaat, geef uw gegevens en de domeinnaam op welke beveiligd moet worden en de rest gaat vanzelf. Betaling achteraf op de wijze zoals u bij ons gewend bent, per bankoverschrijving of automatische incasso. Levertijd is afhankelijk van het soort certificaat. Een eenvoudig certificaat is binnen enkele uren geleverd en actief, bij een organisatie en uitgebreide validatie van alle gegevens kan dat enkele dagen zijn.

 
SSL Certificaten

Domein Validatie
v.a. € 30,- p/j

Voor algemene en informatieve websites, waarbij validatie van een organisatie niet van toepassing of niet belangrijk is.

Herkenbaar aan het slotje in de browser.

Validatie op domeinhouder.

Levering binnen 24 uur.Organisatie Validatie
v.a. € 80,- p/j

Voor organisaties waar persoonlijke gegevens worden uitgewisseld via de website en betrouwbaarheid belangrijk is.

Herkenbaar aan het slotje in de browser.

Validatie op domeinhouder en bedrijf.
Publiek telefoonnummer verplicht.

Levering binnen 24 uur

Uitgebreide Validatie
v.a. € 175,- p/j

Voor websites en webshops waar persoonlijke gegevens worden uitgewisseld en betalingen worden verricht via de website waarbij betrouwbaarheid essentieel is.

Herkenbaar aan de groene balk
met bedrijfsgegevens.

Validatie op domeinhouder, bedrijf, en gegevens aanvrager, KvK uittreksel, publiek telefoonnummer en legitimatie verplicht.

Levering binnen 5 werkdagen.

Prijzen per jaar exclusief 21% BTW

Onderdeel van

i24® Group B.V.
Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam - Brainpark

Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam

T: 010-7982427 (9:00-17:00)
F: 010-2045555
E:
www.i24.nl

KVK: 24414037 BTW: NL817919594B01

Informatie

Klantenservice
Service Levels
Algemene Voorwaarden
7 Zekerheden
Klachten
Privacy Statement
Disclaimer

Aangesloten bij

ICTWaarborg
ISPGids.com
Internetdienstverleners.nl

Diensten

Support Center
Webhosting
Domeinregistratie

Private Servers
Werken in de Cloud
Online Schijf
SSL Certificaten

Datacenters

SmartDC
TDG
EvoSwitch